Home

HS Bemiddeling & Mediation

Wij proberen om zo snel en accuraat mogelijk de ondernemer te ontlasten van een probleem of geschil door bemiddeling of mediation, zodat zij/ hij zich kan bezighouden met waar ze goed in zijn en eventueel daarna zorgen voor een goede begeleiding.

Dit gebeurt met grote overtuiging. Ik ben Internationaal geregistreerd;

ADR (Alternative Dispute Resolution ) – Gecertificeerd Arbitrator – Conflictcoach – Mediator – Negotiator & Juridisch adviseur.

Werkzaamheden internationaal

Hulp c.q. bijstand verlenen aan (met name in Duitsland) ingezetenen van Nederland die om uiteenlopende redenen zakelijk een probleem of geschil hebben gekregen met Duitse overheid instanties – instanties – instellingen – bedrijven. Met hulp van mijn Internationaal en nationaal netwerk probeer  ik een snelle, efficiënte en kosten besparende oplossing te vinden. Ik heb voor mijn werk regelmatig contact met de diplomatieke vertegenwoordigingen van Nederland in Duitsland en ben tevens opgenomen in het overzicht van commerciële dienstverleners Duitsland bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl onderdeel van het Ministerie van Economische zaken) als gekwalificeerd adviseur.

Werkzaamheden nationaal

Hulp c.q. bijstand verlenen aan ingezetenen van Nederland die om uiteenlopende redenen zakelijk of particulier een probleem of geschil hebben gekregen.

Netwerk

Door mijn grote netwerk in Nederland en Duitsland zijn mijn mogelijkheden voor bemiddeling zeer uitgebreid. Kijkt u rustig eens bij mijn aangeboden diensten wat dit globaal inhoudt. Er is altijd een expertise die ik bezit om u bij te staan. Hierdoor is er een grote kans dat uw probleem zonder teveel zorgen van uw kant tot een aanvaardbare oplossing kan leiden.

Bemiddelingen

Arbitration

Mediation

Mediation-Arbitration

Negotiation

Internationale en Nationale werkzaamheden

Conflictcoach

Internationale incasso’s en Nationale incasso’s

Overige diensten

IOAZ Regeling

Voor verder informatie over de overige voorwaarden kunt u contact opnemen d.m.v. het contactformulier.